Köszöntjük a Born To Be kennel honlapján, üdvözöljük Welsh Corgi Pembroke és Collie kutyáink világában! 2000 óta szenvedélyünk az egészséges, boldog, kiváló minőségű és típusú kutyák tenyésztése. Kutyáink ma már világszerte megtalálhatóak, többségében kiállításokon versenyző gazdik mellett, de ami ennél is fontosabb: szerető otthonokban.

Rólunk

Célunk az, hogy olyan collie és corgi (welsh corgi pembroke és néha cardigan) kutyákat tenyésszünk, akik nem csak gyönyörűek és egészségesek, de fantasztikus a természetük és öröm velük élni és dolgozni. Hitvallásunk, hogy meg kell őrízni eredeti ösztöneiket, hogy fenntartsuk a fajta igazi értékeit.

Magas színvonalat várunk el magunktól, így mindig gondosan válogatjuk a szülőket a világ legsikeresebb vérvonalaiból. Angliából, Oroszországból, Olaszországból és Dél-Afrikából importáltuk tenyészetünk corgi kutyáit és további neves ausztrál és a amerikai vérvonalakkal dolgozunk. Genetikai állományunk világhírű.

Fontosnak tartjuk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy olyan otthonokat találjunk kutyáinknak, ahol igazi társként tekintenek rájuk.

© BORN TO BE kennel

created by GBaRT