Történetünk

born_to_be_kennel_our_story_01.JPG

2017
Corgi kennelünkkel is megkaptuk az ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ címet.

born_to_be_kennel_our_story_02.JPG

2017
Corgi Tenyészcsoportunk 3. éve nyeri el a Tenyészcsoport 1. helyezést a Klubkiállításon!

born_to_be_kennel_our_story_03.JPG

2016
Kutyáink a Pesti Színház AUDIENCIA című darabjában szerepelnek szeptembertől a színdarabban. Josephine, Coco és Goldie színésznőink imádják a rivaldafényt.

born_to_be_kennel_our_story_04.JPG

2016
JETHRO collienk Angliában Legszebb kan (CC) és Fajtagyőztes címet szerzett 70 kutya közül Collie Klubkiállításon.

born_to_be_kennel_our_story_05.JPG

2016
Megrendeztük a 3. Corgi Terelő Napot az ELTE Etológiai Tanszék részvételével corgi IQ tesztelésére

born_to_be_kennel_our_story_06.JPG

2015
Corgi kennelünkkel megkaptuk az EZÜSTKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ címet.

born_to_be_kennel_our_story_07.JPG

2015
Házasságot kötöttünk szerető férjemmel, akivel a kutyázás közös örömünk és szenvedélyünk.

born_to_be_kennel_our_story_08.JPG

2015
Megérkezett MITCH Dél-Afrikából, a csodálatos tricolor corgi kan.

born_to_be_kennel_our_story_09.JPG

2014
Corgi kennelünk BRONZKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐi címet kapott és összesen már 10 Internationale Champion címet elért corgit ünnepelhetünk.

born_to_be_kennel_our_story_10.JPG

2014
Megszületett első welsh corgi cardigan almunk.

born_to_be_kennel_our_story_11.JPG

2014
Ebben az évben rendeztünk először Corgi Terelő Napot, hogy minden corgi gazda kipróbálhassa kutyáját eredeti munkakörében. Célunk megőrízni ennek a csodálatos fajtának az eredeti funckióját.

born_to_be_kennel_our_story_12.JPG

2011
Megszületett első welsh corgi pembroke almunk 100% angol vérvonalból.

born_to_be_kennel_our_story_13.JPG

2011
Collie kennelünk "ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZET” lett!

born_to_be_kennel_our_story_14.JPG

2010
Kennelalapító kutyám, Winny és a legkedvesebb Mayácskám itt hagyott minket. Vonaluk mindmáig él és nagyon sikeres kiállítási és tenyészkutyák büszke nagymamái (P.S. I Love You) és dédmamái (Samsara)!

born_to_be_kennel_our_story_15.JPG

2008
Októberben az Európa Kutyakiállításon az összes kutyafajta babyje közül NAPO lett a legszebb, a BABY BEST IN SHOW! És ez csak a kezdete volt az eredményeknek…

born_to_be_kennel_our_story_16.JPG

2008
NAPO, az első corgink megérkezett. Úgy döntöttünk, hogy ha a corgi fajtát elkezdjük tenyészteni az is csak a legmagasabb minőségben történhet, így felvettük a kapcsolatot a világ legnagyobb tenyésztőivel és megalapoztuk corgi tenyészetünket, mely ma már 10 import kutyánkra alapul a világ különböző részeiről és vérvonalaiból.

born_to_be_kennel_our_story_17.JPG

2007
Moszkvában, az Eurasia kutyakiállításon végre élőben is láthattam egy olyan kutyafajtát, ami képekről mindig is nagyon tetszett… a világ valaha élt legeredményesebb corgijának szemei csillogásába feledkeztem bele és perc múlva már le is foglaltam egy kölyköt a csodálatos Kumirtól.

born_to_be_kennel_our_story_18.JPG

2006
HEAVEN, a gyönyörű collie szukánk Klubgyőztes lett, megszerezte a Legszebb szukának járó Mallicot Kupát és az Internationale Champion címet.

born_to_be_kennel_our_story_19.JPG

2005
Megszületett MAYA. Számunkra Ő volt a nagybetűs COLLIE, a legboldogabb, legjóindulatúbb, legkedvesebb kutya a világon. Internationale Champion címet szerzett.

born_to_be_kennel_our_story_20.JPG

2002
Kennelünk 1 évre megkapta Franciaország Elite A, TOP fedezőkanját, ZORRO-t (Int.Ch. Night and Day des Marecages du Prince), akit aztán Emily (Orange Amere des Marecages du Prince) és Teddy (Samhaven Addicted to Love) követtek.

born_to_be_kennel_our_story_21.JPG

2002
Franciaország egyik legnagyobb collie kennelében dolgoztam egy nyáron keresztül (Marecages du Prince), hogy minél többet tanulhassak a tenyésztésről, a kozmetikáról és a kiállításokról. Sok tenyésztőnél jártam személyesen. Az itt szerzett tapasztalataim azok, amelyek máig vezetnek minden egyes alom megtervezése elött.

born_to_be_kennel_our_story_22.JPG

2002
Angliában Peter & Miriam Marsh (Mirpet kennel) vendégszeretetét élvezhettem 2 hétig. Nagyon sokat tanultam tőlük. Elmentünk Birminghambe a Cruftsra, a British Collie Club Showra és számtalan híres collie kennelbe.

born_to_be_kennel_our_story_23.JPG

2001
Megszületett az első collie almom. A 8 kiskutyából több lett Champion, sőt, Born To Be All Time Favourite az Internationale Champion címet is megszerezte.

born_to_be_kennel_our_story_24.JPG

2000
Mindennél jobban érdekelt a collie. Megismertem Európa collie tenyészeteit és kutyáikat, törzskönyveiket, valamint elkezdtem levelezni a világ vezető collie tenyésztőivel. Minden fellelhető szakirodalmat elolvastam a kutyák tenyésztéséről, a genetikáról, sok előadást hallgattam végig és úgy döntöttem, lesz egy saját collie tenyészetem. Megalapítottam a Born To Be kennelt.

born_to_be_kennel_our_story_25.JPG

1998
12. születésnapomra kaptam Winny-t, azaz Silver Dream Black Yuccát. Az engedelmességen túl agilityztünk (agility kiképzésvezető lettem), dog dancingeltünk és tereltünk. Winny az első kiállításán CAC, BOB, Res. BOG lett!! Ezzel elindult a lavina.

born_to_be_kennel_our_story_26.JPG

1996
Jackie bevezetett a kutyakiképzés világába. Nyaranta kiképzésvezetői táborban tanultam vele sokat a kutyákról.

born_to_be_kennel_our_story_27.JPG

1990
Gina, az első colliem. Neki köszönhetem a kutyák és a colliek iránti rajongásomat.

© BORN TO BE kennel

created by GBaRT