TOP CARDIGAN CORGI OF UK 2021 – 2022 – 2023 – LIBBY

Amikor az ember már azt gondolja, hogy az eddigi sikereinél már nem érhet el többet, akkor jön egy olyan rendkívüli, amit a legmerészebb álmában sem gondol az ember.

UK.CH. PIETRA OF TREFILIO BORNTOBE AVALANCHE JW. „LAVINA – LIBBY”

Saját tenyésztésű cardigan corgink (akinek a nagymamáját is mi tenyésztettük) Angliában, a fajtaadó országban 2021-ben 8-szor volt a kiállítás legszebb szukája, Fajtagyőztes, elérte az ANGOL CHAMPION címet és egész éves eredményei alapján az összesített pontversenyben Anglia Legeredményesebb Cardigan Corgija lett (még a Pembroke corgit is megelőzte pontszámai alapján!), azaz a TOP CARDIGAN CORGI of UK 2021, ezzel elnyertük az ÉV CARDIGAN CORGI TENYÉSZTŐJE címet ANGLIÁBAN!
2022-ben mindezt tovább fokozta és TOP CARDIGAN CORGI of UK 2022 címmel gazdagodott, Lotus anyukája ezzel Anglia TOP Tenyészszukája címet kapott, mi pedig 2022-ben is Anglia TOP CARDIGAN Corgi Tenyésztői lettünk.
2023-ban már CC rekorder szuka volt Angliában, 35 CHALLENGE CERTIFICATE (CC) címmel rendelkezik, amivel minden eddigi legtöbb CC-t nyert Cardigan Corgi lett. A CRUFTS kiállításon a Vulnerable Breed versenyen BEST IN SHOW lett, azaz a kisebb populáció kutyfajták közül a legszebb. Eredményeivel pedig 2023-ban is TOP CARDIGAN CORGI of UK lett, mi pedig ismét Anglia TOP CARDIGAN CORGI Tenyésztői 2023-ban is.

F E L F O G H A T A T L A N !!!!!!!