Köszöntjük a Born To Be kennel honlapján, üdvözöljük Welsh Corgi Pembroke, Cardigan és Collie kutyáink világában! 2000 óta szenvedélyünk az egészséges, boldog, kiváló minőségű és típusú kutyák tenyésztése. Kutyáink ma már világszerte megtalálhatóak, sok esetben kiállításokon versenyző gazdik mellett, de ami ennél is fontosabb: szerető otthonokban, családtagként.

Rólunk

Célunk az, hogy olyan collie és corgi (welsh corgi pembroke és néha cardigan) kutyákat tenyésszünk, akik nem csak gyönyörűek és egészségesek, de fantasztikus a természetük és öröm velük élni és dolgozni. Hitvallásunk, hogy meg kell őrízni eredeti ösztöneiket, hogy fenntartsuk a fajta igazi értékeit.

Magas színvonalat várunk el magunktól, így mindig gondosan válogatjuk a szülőket a világ legsikeresebb vérvonalaiból és kenneleiből, melyekből kutyát venni csak bizonyított tenyésztőknek lehet. Mindig szem előtt tartjuk, hogy a corgi ANGOL fajta, így nagyon fontos, hogy angol kutyák vérvonalait vigyük tovább. Angliából, Amerikából, Oroszországból, Olaszországból és Dél-Afrikából importáltuk tenyészetünk corgi kutyáit és további neves ausztrál és amerikai vérvonalakkal dolgozunk. Genetikai állományunk sokszínű és világhírű.

Fontosnak tartjuk, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy olyan otthonokat találjunk kutyáinknak, ahol igazi társként tekintenek rájuk és ahol látják a különbséget a felelős tenyésztőktől illetve a szaporítóktól származó, egészségügyi szűrésekkel nem rendelkező, tenyészminősítés nélküli corgik között. Védjük és óvjuk a fajtát. Tenyésztésünk célja a fajta jobbá tétele, értékeinek megőrzése.

Corgi Fan Club

Ha szeretnél folyamatosan értesülni a Corgi közösségünk eseményeiről, vagy csak új fotókat nézni a kutyusainkról, akkor kövesd a Facebook és az Instagram oldalunkat!

© BORN TO BE kennel

created by 8Ways