A KIRÁLYNŐ KUTYÁJA: CORGI MOZIFILM

2019.02.25, hétfő - szandi

Március 14.-én kerül a mozikba A Királynő Kutyája: CORGI című film a Freeman Film jóvoltából.


A mozifilm, mely még ismertebbé fogja tenni a corgi fajtát és biztosan rengeteg új rajongót szerez.
Mielőtt azonban corgi vásárlásra adnák a fejüket, kérem tájékozódjanak, olvassanak a fajtáról és CSAKIS megbízható helyről vegyenek kiskutyát!
A JÓFOGÁS oldalon ilyen NINCS! Szaporított, sokszor keverék kiskutyák vannak meghirdetve és sok csaló is van, akinél nincs is kiskutya, csak átverés a hirdetése.
Törzskönyv nélküli corgi nem fajtatiszta, ugyanis ez a garancia arra, hogy a kiskutya mindenben megfelel azoknak a tulajdonságoknak, amitől mindenki imádja a corgikat, hiszen felmenői is fajtatiszták! Egészségügyi szűrésekkel NEM rendelkező szülőktől kutyát venni meggondolatlanság!
Felelősségteljes tenyésztő fórumokon, ingyenes hirdetőoldalakon nem hirdet!

A corgi ritka fajta, általában várólistás. Magyarországon világszinten kiemelkedő corgi állomány van, melyek egészségügyileg szűrtek, kiváló vérvonalakból származnak és magas minőségi elvárások mellett vannak tenyésztve kizárólag pár tenyésztőnél. Az ember corgit alapvetően tizensok évre vásárol! Ne hozzon elhamarkodott döntést! Sajnos a mondás örök érvényű itt is! "Olcsó húsnak híg a leve!"

S hogy mit várhatunk a filmtől?
Íme az előzetes: https://goo.gl/pJHPnR

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.

Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Talán még soha nem volt olyan uralkodó a történelemben, aki annyira rajongott volna a corgikért, mint II. Erzsébet. A brit királynő számos alkalommal jelent meg hűséges ebei társaságában,

és bár a való életben a 14. generáció utolsó corgija, Willow tavaly elpusztult,

II. Erzsébet corgik iránti szeretetéhez és odaadásához nem férhet kétség.

A Lionsgate filmstúdió alkotóit megihlette a brit királynő corgi-szeretete, így ebben a tüneményes családi animációs filmben beleshetünk egy királyi kis kedvenc zűrös életébe.

Eredeti cím: The Queen’s Corgi

Műfaj: családi/animáció/vígjáték

Bemutató dátum: 2019. március 14.

Előzetes -korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető

Szinkronizált

Szinkronhangok:

Rex – Jakab Márk

Wanda – Kovács Patrícia

Charlie – Hajdu Steve

Jack – Szabó Máté

Királynő – Zsurzs Kati

Rendezte: Ben Stassen

Forgatókönyv: Rob Sprackling, Johnny Smith

Zene: Ramin Djawadi


https://www.facebook.com/freemanfilmhun

https://www.youtube.com/freemanfilmhun

© BORN TO BE kennel

created by 8Ways