Rólunk

2017.05.22, hétfő - admin

Tenyészetünket 2000-ben alapítottuk, de a kutyák iránti szerelem jóval korábban elkezdődött.

Törzskönyvek, vérvonalak tanulmányozásával, több száz kutyakiállítás és a világ vezető tenyészeteinek meglátogatásával sikerült mélyen beleásnunk magunkat a kutyák világába.

Hitvallásunk, hogy jó minőségű, egészséges kiskutyák csak kiváló szülőpároktól születhetnek, így ezen alapokat a világ legkülönbözőbb vérvonalaiból származó gyönyörű import kutyáink adják (Anglia, Dél-Afrika, USA, Ausztrália, Oroszország, Olaszország), garantálva a genetikai sokszínűséget és az igazi, típusos küllemet és viselkedést. Minden kutyánk egészségügyi szűréseken esik át (diszplázia, szembetegségek, DM, vWD, EIC, collieknál MDR1 is) és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tőlünk származó kiskutyák hosszú, egészséges életet élhessenek szerető gazdájuknál.

Mivel kutyáink a családtagjaink és végtelen szeretettel neveljük és tartjuk őket, valamint nagyon magas minőségi elvárásainknak megfelelően tenyésztjük őket, így a kiskutyáink új gazdáinak kiválasztása is egy nagyon alapos utánajárás eredménye.

Kutyáink eredeti munkakörét, a terelést is próbáljuk ösztöneik fenntartásával megőrízni és továbbvinni, így minden kutyánk terelő ösztönpróbán vesz részt. Mivel ez a gazdáknak is legalább akkora örömet okoz, mint a kutyáknak, így minden évben rendezünk egy corgis terelő napot, ahol minden résztvevő kipróbálhatja őseinek munkáját.

Bár kutyáink rendkívül sikeresek a kiállítások világában is, nekünk elsődleges célunk az, hogy mindennapjaikban nagyon boldogok legyenek, ezért mi is megadunk minden kényelmet számukra és gazdáiktól is ezt várjuk el. A világ számos részén élnek Born To Be kutyák és hála nekik, rengeteg barátunk lett, mert aki egy kiskutyánk tulajdonosa lesz, az nálunk családtaggá válik.

A történetünkről többet megtudhatsz: IDE KATTINTVA.

Trefán-Török Alexandra & Trefán Sándor

© BORN TO BE kennel

created by 8Ways